Doğum Tarihi

4 Ekim 1991

Şehir

Kocaeli

Burç

Terazi

417

kez görüntülendi

Gözde Mutluer Kimdir?

4 Ekim 1991’de İzmit’de doğdu. İlk oyuculuk deneyimi 2009 yılında yayınlanan sevilen dizi Melekler Korusun ile olmuştur. Gebze Anadolu Lisesi’nde okudu ve Marmara üniversitesi Sinema Ve Televizyon bölümünde okudu. Oğuzhan Koç’un “Ayy” isimli klibinde oynamıştır. Lale Devri isimli ünlü dizide Aslı karakterini canlandırdı.

2012’de yönetmenliğini Alper Çağlar`ın yaptığı “Dağ” sinema filminde Pelin karakterini canlandırdı. 2013’te başrollerinde Nugül Yeşilçay ve Timur Acar`ın rol aldığı Bebek İşi isimli dizide, 2015 yılında Aşkın Kanunu dizisinde, Bana Baba Dedi ve Kardeşim Benim filmlerinde yer almıştır.

Filmografisi
Diziler
2021 – Masumlar Apartmanı
2019 – 4N1K Yeni Başlangıçlar (Yaprak Ayvaz)
2018 – 4N1K İlk Aşk (Yaprak Ayvaz)
2016 – Kördüğüm (Melisa)
2016 – Asla Vazgeçmem (Yağmur Kozan)
2015 – Bana Baba Dedi (Ayşen)
2014 – Aşkın Kanunu (Zeynep)
2014 – Not Defteri (Beyza)
2012 – Lale Devri (Aslı)
2011 – Tövbeler Tövbesi (Songül)
2009 – Melekler Korusun (Işıl)

Filmler
2022 – Burçlar (Burcu Erten)
2021 – 4N1K Düğün (Yaprak Ayvaz)
2018 – Kardeşler (Yasemin)
2018 – 4N1K 2 (Yaprak Ayvaz)
2017 – 4N1K (Yaprak Ayvaz)
2015 – Kardeşim Benim (Ayşe)
2013 – Benimle Oynar Mısın? (Sıla)
2012 – Dağ (Pelin)

Kaynakça

https://www.beyazperde.com/