Doğum Tarihi

4 Ağustos 1998

Şehir

Manisa

Burç

Aslan

477

kez görüntülendi

Aytaç Şaşmaz Kimdir?

4 Ağustos 1998 tarihinde Manisa’da dünyaya geldi. Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın erkek kardeşi olduğu bilinen Aytaç Şaşmaz, 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu ödülü kazanmıştır.

Televizyon ekranlarında ilk görünmesi 2017 yılında Söz dizisiyle olan Aytaç Şaşmaz kariyerindeki asıl parlamayı bu yaz Kanal D ekranlarında yayına giren romantik komedi Baht Oyunu dizisiyle yaptı.

Filmografi

Televizyon
2017 2019 Söz
2019-2021 Hekimoğlu
2021 Baht Oyunu
2022 Darmaduman

Sinema
2017  Kötü Çocuk
2020 Aşk Tesadüfleri Sever 2
2022 İlk Göktürk

Kaynakça

https://www.haberturk.com/