yetkin-dikinciler

Doğum Tarihi

15 Ağusts 1969

Şehir

İstanbul

Burç

Yay yay

1491

kez görüntülendi

Yetkin Dikinciler Kimdir?

15 Ağustos 1969 yılında İstanbul’da doğdu.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Babam ve Oğlum filmindeki rolüyle tanınan, Biket İlhan’ın yönettiği Mavi Gözlü Dev adlı filmde Nazım Hikmet Ran’ı canlandıran tiyatro oyuncusu ve aktör.

Filmografi

2007 Eşref Saati
2007 Mavi Gözlü Dev
2006 Kabuslar Evi: Takip
2006 Kabuslar Evi: Son Dans
2006 Gözyaşı Çetesi (Tv dizisi)
2006 Sis ve Gece
2005 Babam ve Oğlum
2005 Misi
2004 Gülizar
2004 Üç Kişilik Aşk
2004 Avrupa Yakası Reşat
2002 Seni Yaşatacağım
1998 Leoparın Kuyruğu