vildan-atasever

Doğum Tarihi

26 Temmuz 1981

Şehir

Bursa

Burç

Aslan aslan

2183

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

Vildan Atasever Kimdir?

26 Temmuz 1981 yılında Bursa’da doğdu.

15 yaşında oyunculuğa başladı. Oyunculuğun yanı sıra DJ ve VJ’lik yaptı. Ancak ilk olarak dönemin popüler web sitesi chivi.com’da ilk webcam kızı olarak tanındı.

Kurtlar Vadisi adlı dizide oynadı. Daha sonra Sinan Çetin’in yapımcılığını üstlendiği ve Alper Çağlar’ın yönettiği ancak henüz vizyona girme şansı bulamayan Plajda Kız Tavlama Kılavuzu isimli filmde oynadı.

Kadın İsterse adlı TV dizisinde Hülya Avşar’ın kızını canlandırdı. 2005 yılında vizyona giren, Kutluğ Ataman’ın yönettiği, Perihan Mağden’in “İki Genç Kız’ın Romanı” adlı romanından uyarlanan İki Genç Kız adlı filmde yine Hülya Avşar’ın kızını oynadı. Bu ilk filmi ile Altın Portakal ödülü kazandı.

Filmografi

2003 Kurtlar Vadisi
2004 Azize
2004 Kadın İsterse
2005 İki Genç Kız
2006 Kader
2007 Bıçak Sırtı

Ödüller

2005 42. Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu
2006 18. Ankara Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu