The CW Launch Party - Burbank, California

Doğum Tarihi

4 Aarlık 1973

Ülke

ABD

Burç

Yay yay

1116

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

Tyra Banks Kimdir?

4 Aralık 1973 yılında Kaliforniya, ABD’de doğdu.

İlk olarak Sports Illustrated dergisinin deniz giysileri sayılarında görülmüştür. Amerika’da “America’s Next Top Model” isimli televizyon programında ününü pekiştirmiştir. Halen Emmy Ödülü sahibi günlük talk show, “The Tyra Banks Show”‘u sunmaktadır.

TIME dergisince “Dünya’nın En Etkin 100 Kişisi” arasında gösterilen yedi kadından ve dört Afro-Amerikan kadından biridir.

Filmografi

Higher Learning (1995)
A Woman Like That (1997)
Love Stinks (1999 )
Love & Basketball (2000)
“Life-Size” (2000)
Coyote Ugly (2000)
Halloween: Resurrection (2002)
Eight Crazy Nights (2002) (ses)
Larceny (2004)

Televizyon

Fresh Prince of Bel-Air (1993)
Just Shoot Me (Bölüm 46) (1997)
The Apartment Complex (1999)
Felicity (2000)
Life-Size (2000)
America’s Next Top Model (2003-günümüz)
The Tyra Banks Show (2005-günümüz)