tuba-buyukustun

Doğum Tarihi

5 Temmuz 1982

Şehir

İstanbul

Burç

Yengeç yengec

9217

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

Tuba Büyüküstün Kimdir?

2013 yılının ilk günlerinde, Star TV’de yayınlanmaya başlayan 20 Dakika adlı dizide İlker Aksum ile birlikte başrolü paylaşarak, 1,5 yıl ara verdiği ekranlara geri döndü.

20 Dakika dizisindeki rolüyle 42. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu kategorisine aday gösterilerek, Emmy’e aday olabilen tek Türk oyuncu ünvanını aldı.

2014 yılında UNICEF Türkiye’nin iyi niyet elçisi seçilen Büyüküstün, yine 2014 yılının Mart ayında başlayan ve halen atv’de yayınlanmaya devam eden Kara Para Aşk dizisinde Engin Akyürek ile birlikte başrolü paylaşıyor.

Filmografi
2014- Kara Para Aşk, Elif Denizer
2013 , 20 Dakika, Melek Halaskar
2010-2011, Gönülçelen, Hasret
2009 Beni w Benak, konuk oyuncu
Asi (2007 – Dizi Film) Asi
Ihlamurlar Altında (2006 – Dizi Film) Filiz
Çemberimde Gül Oya (2004 – Dizi Film) Zarife
Sultan Makamı (2004 – Dizi Film) Nesrin

TV Filmleri
Aşk Yolu (2006 – TV Filmi) Deniz
Sınav (2006 – Sinema Filmi) Zeynep
Babam ve Oğlum (2005 – Sinema Filmi)
Gülizar (2004 – TV Filmi) Gülizar

Reklam Filmleri
2000 Colins
2008 Lamees ve Mohannad parfüm
2007 – 2013 Pantene
2010 – 2013 Pantene
2012 – 2014 Pantene
2014 – Molfix
Molped, Kremini, Maximum Kart

Sayfalar: 1 2