freeavatar

Doğum Tarihi

1970

Ülke

Türkiye

1341

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

Sevtap Çapan Kimdir?

1995 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Sevtap Çapan, sahneye ilk adımını atışı, Şehir Tiyatroları’nda 1994 – 1995 sezonunda “Savaş ve Barış” oyununda rol aldığı “Natasha” karakteriyle olmuştur. Kurum bünyesinde bir çok oyunda oynayan sanatçı, ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol almış, MSM’de eğitmenlik yapmıştır.

Rol aldığı bazı oyunlar

Büyülü Göl
Oidipus – Kral – Kolonosta
Huzur
Romeo ve Juliet
Haydi Marsa Gidelim
Suç ve Ceza
Sahibinin Sesi (asistanlık)
Kurşun Askerin Utancı
Savaş Ve Barış

Filmografisi

Evimin Erkeği – 2007
Zeytin Dalı – 2005
Affet Beni – 2005
Beşinci Boyut – 2005
Mühürlü Güller – 2003
Sırlar Dünyası – 2002
Gelinlik Kız – 2000
Kuşatma Altında Aşk – 1997
Kara Melek – 1996