Sevket-Coruh

Doğum Tarihi

30 Haziran 1973

Şehir

İstanbul

Ülke

Türkiye

Burç

Yengeç yengec

3019

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

Şevket Çoruh Kimdir?

30 Haziran 1973 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Artvin´li olan Şevket Çoruh İlk ve Orta öğrenimini Üsküdar’da, Lise öğrenimini ise Kartal Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden mezun oldu. Bir İnternet firmasının reklamlarında oynadığı Kokoreççi tiplemesiyle adını duyuran Şevket Çoruh, bir çok sinema ve dizi filmlerde oynadı. Günay Karacaoğlu ile yaptığı evlilikten bir kızı bulunan sanatçı, bu evliliğini daha sonra noktaladı.

Filmografi
2010 Çakallarla Dans
2010 Anı Yaşamak
2009 Sonsuz
2008 Usta
2004 Eğreti Gelin, Anlat İstanbul, Kayıp Aşklar, Bir Aşk Hikayesi, Gülizar
2003 İnşaat

Oynadığı Bazı Dizi Filmler
2006 Arka Sokaklar, Gönül Kudret
2005 Savcının Karısı, Canın Sağolsun
2003 Sultan Makamı
2002 Azad Zübeyir
1999 Yılan Hikayesi Yaşar
1998 Affet Bizi Hocam
1996 Köşe Kapmaca, Sevda Kondu
1995 Çiçek Taksi

 

ile yaptığı evlilikten bir kızı bulunan sanatçı, bu evliliğini daha sonra noktaladı.

Filmografi
2010 Çakallarla Dans
2010 Anı Yaşamak
2009 Sonsuz
2008 Usta
2004 Eğreti Gelin, Anlat İstanbul, Kayıp Aşklar, Bir Aşk Hikayesi, Gülizar
2003 İnşaat

Oynadığı Bazı Dizi Filmler
2006 Arka Sokaklar, Gönül Kudret
2005 Savcının Karısı, Canın Sağolsun
2003 Sultan Makamı
2002 Azad Zübeyir
1999 Yılan Hikayesi Yaşar
1998 Affet Bizi Hocam
1996 Köşe Kapmaca, Sevda Kondu
1995 Çiçek Taksi