oktay-sozbir

Doğum Tarihi

1943

Ölüm Tarihi

2006

Ülke

Türkiye

2908

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

Oktay Sözbir Kimdir?

İstanbul Şehir Tiyatroları’nda 1962 yılında profesyonel olan Sözbir, 1964’te Ankara Sanat Tiyatrosu, 1968’de Halk Oyuncuları ile çalıştı.

Gülriz Sururi – Engin Cezzar Tiyatrosu, Şan Tiyatrosu ve Dormen Tiyatrosu’nda da çalışan Sözbir, 1990 yılından beri Şehir Tiyatroları’nda görev yapıyordu.

Filmografi

Eylül Fırtınası (1999)
Duruşma (1999)
Yazlıkçılar (1994) TV dizisi
Çiçekler Açmak İster (1990) TV dizisi
Bizimkiler (1989) TV dizisi
Doktorlar (1989) TV dizisi
İsa, Musa, Meryem (1989)
Çark (1987)
On Kadın (1987)
Bir Gün Mutlaka (1975)