Doğum Tarihi

1966

Şehir

Bursa

Ülke

Türkiye

3206

kez görüntülendi

Murat Parasayar Kimdir?

1966 yılında Bursa’da  doğdu. 1987 yılında mankenliğe başladı. Çok sayıda reklam filmi, katolog ve defile çalışmasında görev aldı. Murat Parasayar, oyunculuğa “Barışta Savaşanlar” dizisi ile başladı. Bir çok film ve dizide oynadı. Sunuculuk yaptı.

Filmografi
2010  Bir Adam Yaratmak  (Tiyatro)
2009  Kırık Kalpler
2008  Ölümsüz kahramanlar, Elif Abla ve Afacanlar
2007  Çile, Yarınsız Gece, Küçük Semazen
2006  Aloya, Kiralık Anne
2005  Pembe & Mavi, Tuzak, Başkan
2004  Camdan Pabuçlar, Harput Güneşi, Paydos, Aşkımızda Ölüm Var, Villa
2002  Seni Yaşatacağım, Belalım Benim
2001  Benim İçin Ağlama
1999  Sen Allahın Bir Lutfusun
1998  Ayrı Dünyalar
1997  İlk Aşk
1996  Komşular
1995  Gül ve Diken, Mirasyediler
1994  Yalnız Güneş Şahitti
1993  Gerçek Kesit,  Barışta Savaşanlar