Doğum Tarihi

1978

Şehir

Amasya

420

kez görüntülendi

Mert Kılıç Kimdir?

Şefkattepe dizisinde Serdar Komutan ile adını duyurmayı başaran Mert Kılıç, 1978 Amasya doğumlu olan yakışıklı oyuncu Best Model Of The World Yarışması’nda derece almıştır.

Mert Kılıç, Amerika’daki Los Angeles Beverly Hills Play House’da oyunculuk eğitimi almıştır. 1.85 boyunda olan Kılıç, Tatil Aşkları, Gurbet Kadını, Ateşten Koltuk, Kara Duvak ve Asla Unutma gibi birçok dizi filmde rol almıştır.

9 Haziran 2013 tarihinde, Şefkat Tepe dizisinde tanıştığı oyuncu Aslıhan Güner ile evlenmiştir.

Filmografisi
Televizyon
2003 Gurbet Kadını
2004 Tatil Aşkları
2005 Asla Unutma
2007 Kara Duvak
2010-2014 Şefkat Tepe
2014-2015 Sungurlar

Sinema
2022 Komutan

 

Kaynakça

https://www.bolgegundem.com/