Jordana-Brewster

Doğum Tarihi

26 Nisan 1980

Burç

Boğa boga

1189

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

Jordana Brewster Kimdir?

26 Nisan 1980 yılında Panama’da doğdu. Brezilya ve Londra’da yaşadı. Portekizce bilmektedir. Yale Universitesinden mezun oldu.

2007 Mayıs ayında film yapımcısı Andrew Form ile Karayipler’de Nevis Adası’ndan evlendi. 2001 yılında Hızlı ve Öfkeli filmi ile Hollywood yıldızlık yolu açıldı.

Filmografi

1995            All My Children
1995 – 2001  As the World Turns
1998            The Faculty
1999            The 60’s (NBC miniseries)
2001            The Invisible Circus, The Fast and the Furious
2004            DEBS
2005            Nearing Grace
2006            Annapolis, The TChainsaw Massacre
2008-2009    Chuck
2009            Fast & Furious
2010            Dark Blue