Jessica Biel

Unvan

Manken

Doğum Tarihi

3 Mart 1982

Ülke

ABD

Burç

Balık balik

1195

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

Jessica Biel Kimdir?

3 Mart 1982 yılında ABD’de doğdu.

Tam adı Jessica Claire Biel olan Amerikan aktris ve eski modeldir.Tanınmasını sağlayan rol Mary Camden rolüyle tv dizisi 7th Heaven aracılığıyla oldu.

2012 yılının Ekim ayında şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve aktör Justin Timberlake ile evlenmiştir.

Filmografi
1996-2001 7th Heaven Mary Camden Tv Dizisi
1997 Ulee’s Gold Casey Jackson
1998 I’ll Be Home for Christmas Allie
2001 Summer Catch Tenley Parrish
2002 The Rules of Attraction Lara Holleran
2003 The Texas Chainsaw Massacre Erin Hardesty
2004 It’s a Digital World seslendirme
2004 Cellular Chloe
2004 Blade: Trinity Abigail Whistler
2005 Stealth Lieutenant Kara Wade
2005 Elizabethtown Ellen Kishmore
2005 London London
2006 The Illusionist Duchess Sophie von Teschen
2006 Home of the Brave Vanessa Price
2007 Next Liz Cooper
2007 I Now Pronounce You Chuck and Larry Alex McDonough
2007 Hole in the Paper Sky TBA
2008 A Woman of No Importance Hester Worsley
2008 Powder Blue Rose-Johnny
2008 Invisible Monsters TBA
2008 Easy Virtue
2009 Planet 51
2009 Powder Blue
2010 Valentine’s Day
2010 The A-Team
2011 New Year’s Eve
2012 Total Recall
2012 The Tall Man
2012 Playing for Keeps
2012 Hitchcock
2013 Emanuel and the Truth About Fishes
2014 Shiva and May
2014 The Devil and the Deep Blue Sea