İlhan-Kilimci
1021

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

İlhan Kilimci Kimdir?

1970’li yıllarda Şehir Tiyatroları’na giren sanatçı, ilk olarak Beklan Algan’ın Adsız Oyun adlı oyununda sahneye çıktı. Birçok oyunda rol almasının yanı sıra, kamera önüne de geçerek sinema ve dizi filmlerde oynadı.

Filmografi
2008 Destere
2003 İnşaat
2003 Giz
1997 Ağır Roman
1995 Bay E
1993 Mavi Sürgün
1993 Arayış
1993 Süper Baba