Doğum Tarihi

25 Şubat 1992

Şehir

İzmir

Burç

Balık

295

kez görüntülendi

Hande Ünsal Kimdir?

Hande Ünsal, 25 Şubat 1992, İzmir doğumlu. Türk pop müzik şarkıcısıdır. Kendisi gibi müzisyen olan Niran Ünsal’ın kızıdır.

Hande Ünsal 25 Şubat 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Anneannesinin soy adını kullanmaktadır. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Sözüm Söz, Daha İyi gibi şarkılar sanatçının dönüm noktası olmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi ödüllerinde “En İyi Klip” kategorisinde ödül kazanmıştır.

Diskografi
Single’ları
“İki Çift Laf” (2016)
“Oyna Oyna” (2018)
“Seni Sever miydim?” (2018)
“Nerdesin?” (2019)
“Nerdesin? (Akustik)” (2019)
“Daha İyi” (2019)
“Daha İyi (Akustik)” (2019)
“İyi misin?” (2020)
“Yorgun Savaşçı” (2020)
“Sözüm Söz” (2020)
“Sözüm Söz (Akustik)” (2021)
“Çok Sevmekten” (2021)
“Gönder Gelsin” (2021)
“Ah Anlatsam” (ft. Alper Atakan) (2022)
“Sana Değmez” (Serdar Ortaç Şarkıları, Vol. 1) (2022)
“Son Perde” (2022)
“Sen Yokken” (2022)

Kaynakça

https://www.aksam.com.tr/