Goncagul-Sunar

Doğum Tarihi

17 Eylül 1970

Şehir

İstanbul

Ülke

Türkiye

Burç

Başak basak

1753

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

Goncagül Sunar Kimdir?

17 Eylül 1970 yılında İstanbul’da doğdu. Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve müzisyen. “Mahallenin Muhtarları” dizisinde Fadime’nin arkadaşı olarak ve Asmalı Konak dizisindeki hizmetçi Hayriye ve Çemberimde Gül Oya dizisindeki şarkıcı Canan karakterleriyle tanınır.

1991’de Şahika Tekand ve Studio Oyuncuları topluluğu ile sanat hayatına başlayan Sunar, Mahallenin Muhtarları dizisiyle kamera karşısına geçti. Çağan Irmak’la çalışan sanatçı, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Türkçe sözlü beste yapan ve şarkılara uygun etkili sesiyle folk-rock türünde bir albüm hazırlayan sanatçı, gitar dersleri de alıyor.

Filmografisi

 

Ona Melek Deme – 2006
Ahh İstanbul – 2006
Fırtına – 2006
Döngel Karhanesi – 2005
O Şimdi Mahkum – 2005
Güz Yangını – 2005
Çemberimde Gül Oya – 2004
Asmalı Konak (Hayat) – 2003
Asmalı Konak – 2002
Abuzer Kadayıf – 2000
Filler ve Çimen – 2000
Günaydın İstanbul Kardeş – 1999
Küçük Bey – 1994
Mahallenin Muhtarları – 1992