Doğum Tarihi

12 Eylül 1979

Şehir

Adana

Burç

Başak

880

kez görüntülendi

Gonca Yakut Kimdir?

12 Eylül 1979 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nden 2002 yılında mezun olduktan sonra 2005 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarına katıldı. Rol aldığı oyunlarda hem oyuncu hem de yönetmen yardımcılığı yaptı. Tiyatro oyunlarının yanı sıra dizilerde de başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Filmografi
Annemin Zamanı (Sinema Filmi 2022)
Gecenin Ucunda ( TV Dizisi 2022)
Sevdim Seni Bir Kere (TV Dizisi 2021)
Her Yerde Sen (TV Dizisi 2019)
Beni Bırakma (TV Dizisi 2018)
Yılanların Öcü ( TV Dizisi 2014)
Beni Affet (TV Dizisi 2011, 2014)
Açlığa Doymak ( Sinema Filmi 2012)
Çıkış Noktası (Sinema Filmi 2010)

Kaynakça

diziseti.tv