diane-lane

Doğum Tarihi

22 Ocak 1965

Ülke

ABD

Burç

Kova kova

3291

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

Diane Lane Kimdir?

22 Ocak 1965 yılında ABD’de doğdu.

Akademi Ödülü’ne aday gösterilmiş aktris.

Filmografi
A Little Romance (1979)
Touched by Love (1980)
Ladies and Gentlemen, The Fabulous Stains (1981)
Cattle Annie and Little Britches (1981)
National Lampoon Goes to the Movies (1982)
Six Pack (1982)
The Outsiders (1983)
Rumble Fish (1983)
Streets of Fire (1984)
The Cotton Club (1984)
Lady Beware (1987)
The Big Town (1987)
Priceless Beauty (1988)
Lonesome Dove (1989)
Vital Signs (film) (1990)
Knight Moves (1992)
My New Gun (1992)
The Setting Sun (1992)
Chaplin (1992)
Indian Summer (1993)
Judge Dredd (1995)
Wild Bill (1995)
Jack (1996)
Mad Dog Time (1996)
The Only Thrill (1997)
Murder at 1600 (1997)
Gunshy (1998)
A Walk on the Moon (1999)
My Dog Skip (2000)
The Perfect Storm (2000)
Hardball (2001)
The Glass House (2001)
Unfaithful (2002)
Searching for Debra Winger (2002) (documentary)
Under the Tuscan Sun (2003)
Fierce People (2005)
Must Love Dogs (2005)
Hollywoodland (2006)