Demet-Evgar

Doğum Tarihi

19 Mayıs 1980

Şehir

Manisa

Ülke

Türkiye

Burç

Boğa boga

2506

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

Demet Evgar Kimdir?

19 Mayıs 1980 Manisa yılında Manisa’da doğdu. Manisa’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Kenter Tiyatrosu’nda ‘Aşk Çemberi’ adlı oyunda ve “Tiyatro Kılçık”ta “Takanlar ve Takılanlar” ve “Ayşegül Hindistan’da” adlı oyunlarda rol aldı. “Aslı ile Kerem”, “Bütün Çocuklarım” ve “Emret Komutanım” adlı TV. dizilerinin yanı sıra “Banyo” ve “Beyza’nın Kadınları” isimli sinema filmlerinde oynadı.

Filmografi

Yedi Numara (2000)
Aslı ile Kerem (2002) Yeliz
Yuvam Yıkılmasın (2003) Hülya
Çınaraltı (2003) Nilüfer
Bütün Çocuklarım (2004) Eyşan
Emret Komutanım (2005) Üsteğmen Çiğdem
Banyo (2005)
Beyza’nın Kadınları (2005) Beyza Türker
Erkekler Ağlamaz (2006) Zeynep

Tiyatro Oyunları

Kadınlar da Savaşı Yitirdi
Aşk Çemberi
Tiyatro Kılçık
Takanlar ve Takılanlar
Ayşegül Hindistan’da
Gece Mevsimi
Anna Karenina