Doğum Tarihi

20 Temmuz 1983

Şehir

Düzce

Burç

Yengeç

409

kez görüntülendi

Cem Gelinoğlu Kimdir?

20 Temmuz 1983 yılında Düzce’de doğdu. Ortaokul ve lise hayatını Düzce’de geçiren Cem Gelinoğlu, popüler telefon uygulamaları olan Vine ve Instagram ile kısa sürede birçok takipçi edinmiştir. Daha sonra Ali Kundilli filminin senaryosunu yazmış ve filmde başrol oynamıştır. Büyük beğeni toplayan yapımın devam filmi olan Ali Kundilli 2’nin senaristliğini ve başrolünü yine kendisi üstlenmiştir.

25 Ağustos 2017’de vizyona giren Şansımı Seveyim isimli filmde başrol oynamıştır.24 Mayıs 2019’da vizyona giren Aykut Enişte isimli filmin Giray Altınok’la birlikte senaristliğini yapıp ayrıca başrolü olan “Aykut” karakterini üstlenmiştir ve film beğeni toplamıştır.

Filmografisi
Sinema
2015 Ali Kundilli
2016 Ali Kundilli 2
2016 Yok Artık 2
2017 Şansımı Seveyim
2019 Aykut Enişte
2020 Bize Müsaade
2021 Aykut Enişte 2

İnternet
2023 Bursa Bülbülü

Kaynakça

https://www.milliyet.com.tr/