Bican-Gunalan

Doğum Tarihi

1964

Şehir

İstanbul

Ülke

Türkiye

1499

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

Bican Günalan Kimdir?

1964 yılında İstanbul’da doğdu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Bir Demet Tiyatro’da oynadığı Fadıl Fıdıllıoğlu karakteriyle tanınır.

1980 yılında İstanbul Akademik Sanat Topluluğu ile sanat hayatına başladı. ABC Gençlik Tiyatrosu, Nöbetçi Tiyatro, Ortaoyuncular ve BKM’nde çalıştı. BKM’de, Otogarara ve Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü oyunlarında yer aldı. Sinema ve dizi filmlerde rol alıyor.

Filmografisi

Organize İşler – 2005
Ölümsüz Aşk – 2003
Vizontele Tuuba – 2003
Güneş Yanıkları – 2000
Vizontele – 2000
Bir Demet Tiyatro – 1997
Süper Baba – 1993
Varsayalım İsmail – 1991
Selamsız Bandosu – 1987