aytac_yorukaslan_kimdir

Doğum Tarihi

1987

Ölüm Tarihi

26 Şubat 2015

1707

kez görüntülendi

İçerik Sponsoru Kablonet Başvuru

Türksat Kablonet Aboneliği için 0850 888 0 126 numaralı telefondan bilgi alabilir ve abonelik başvuru işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet verilen iller için tıklayınız.

Aytaç Yörükaslan Kimdir?

Aytaç Yörükaslan 1937 yılında doğdu. Süper Baba ve Sıcak Saatler dizilerinde oynamıştır. Ayrıca, Show TV’de yayınlanan Gizli Dünyalar programının sunuculuğunu yapmıştır.

2002 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları’ndan emekli olan Aytaç Yörükaslan, sinema ve dizi filmlerde oynamış, tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Ayrıca mimarlık mesleği gereği, pek çok tiyatro binasının yapımına da imza atmıştır.

26 Şubat 2015 tarihinde hayatını kaybeden Yörükaslan’ın cenazesi Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilmiştir.

Filmografi
Bebeğim – 2006
Şubat Soğuğu – 2004
Yusuf Yüzlü – 2003
Kimsecikler – 1999
Sıcak Saatler – 1998
Mektup – 1997
80. Adım – 1996
Kurtuluş – 1996
Kız Kulesi Aşıkları / Hera ile Leandros – 1993
Süper Baba – 1993
Kuş Sayfaları – 1990
Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni – 1990
Sis – 1988
Zalimler – 1966
Ay Yıldız Fedaileri – 1966