Aytac-Arman

Doğum Tarihi

22 Haziran 1949

Şehir

Adana

Ülke

Türkiye

Burç

Yengeç yengec

1858

kez görüntülendi

Aytaç Arman Kimdir?

22 Haziran 1949 tarihinde Adana’da doğdu. Gerçek adı; Veysel İnce’dir. Bir derginin açtığı yarışma ile sanat hayatına başlayan Arman, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Ödülleri

25. Antalya Film Şenliği – 1988, En İyi Erkek Oyuncu, Gece Yolculuğu
25. Antalya Film Şenliği – 1988, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Gönderilmemiş Mektuplar
25. Siyad Türk Sineması Ödülleri – 2003, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Gönderilmemiş Mektuplar

Filmografisi

Hacı – 2006
Candan Öte – 2006
Düşler ve Gerçekler – 2005
Deli Mavi / İşte Öyle Bir Şey – 2005
Sen Ne Dilersen – 2005
Perçem – 2004
Karşılaşma – 2002
Gönderilmemiş Mektuplar – 2002
Berivan – 2002
Öyle Bir Sevda ki – 2002
Melekler Evi – 2000
Bedel – 2000
Yüzleşme – 1999
Kıvılcım – 1999
Yılan Hikayesi – 1999
Akrebin Yolculuğu – 1997
Bir Umut – 1997
Kurtuluş – 1996
Yaban – 1996
Yer Çekimli Aşklar – 1995
Sahte Dünyalar – 1995
Buluşma – 1994
İz – 1994
Yolcu – 1994
Kurşun Adres Sormaz – 1992
Bekle Dedim Gölgeye – 1990
Gece Yarısı Vurgunu – 1990
Perili Köşk – 1990
Kantodan Tangoya – 1989
Av Zamanı – 1988
Gece Yolculuğu – 1987
Bir Avuç Gökyüzü – 1987
Biri Ve Diğerleri – 1987
Kadının Adı Yok – 1987
Uzun Bir Gece – 1986
İstek – 1986
Sıcak Tatlı Yaz – 1986
Fatmagül’ün Suçu Ne – 1986
Parmak Damgası – 1985
Adı Vasfiye – 1985
Sönmüş Ocak – 1980
Düşman – 1979
Fırat’ın Cinleri – 1977
Güneşli Bataklık – 1977
Ben Sana Mecburum – 1976
Bu Nasıl Dünya – 1976
Ne Haber – 1976
Nereye Arkadaş – 1976
Seni Sevmekle Suçluyum – 1976
Yazgı – 1976
Ne Umduk Ne Bulduk – 1976
Kara Çarşaflı Gelin – 1975
Evde Kalmış Kızlar – 1975
Enişte – 1975
Sevgili Halam – 1975
Yarınlar Kimin – 1975
Yarın Olmaz Şimdi – 1975
Yaşamak Daha Zor – 1975
Evet mi Hayır mı – 1974
Gerçek – 1974
Batak – 1974
Babalık – 1974
Bahriyeli Kemal – 1974
Bir Ana Bir Kız – 1974
Çılgın Arzular – 1974
Hostes – 1974
İstek – 1974
Tek Başına – 1974
Cici Kız – 1974
Bedrana – 1974
Yalancı / Çok Yalnızım – 1973
Babaların Günahı – 1973
Aşkın Zaferi – 1973
Bir Dost Bulamadım – 1973
Çocuğumu İstiyorum – 1973
Felek – 1973
Izdırap – 1973
Kader Çıkmazı – 1973
Oğlum Osman – 1973
Teslim Ol Baba – 1973
Ve Onu Vurdular – 1973
Zambaklar Açarken – 1973
Anneler Günü – 1973
Vukuat Var – 1972
Ve Güneşe Kan Sıçradı – 1972
Bir Baltaya Sap Olamadım – 1972
Kahbe / Bir Kız Böyle Düştü – 1972
Yirmi Yıl Sonra – 1972
Murat İle Nazlı – 1972
Oğlum – 1972
Korkusuz Aşıklar – 1972
Aslanların Ölümü – 1972
Ekmekçi Kadın – 1972
Elveda Yavrum – 1972
Kadın Yapar – 1972
Murat İle Nazlı – 1972
Tövbekar – 1972
Hayat Cehennemi – 1971
Baba – 1971 Ali