aysen-gruda

Doğum Tarihi

1946

Ülke

Türkiye

1834

kez görüntülendi

Ayşen Gruda Kimdir?

1946 yılında İstanbul’da doğdu. Domates güzeli lakabıyla tanınmıştır.

Filmografi

Fırtına (2006) TV Dizisi – Feraye
Dünyayı kurtaran adamın oğlu (2006) – Safiye ana
İlk aşk (2006) – Hatice
Hacivat Karagöz neden öldürüldü? (2006) – Karagöz’ün annesi
Keloğlan kara prens’e karşı (2006) – Sultan
Sen misin değil misin? (2005) TV dizisi – Leman
Güz yangını (2005) TV dizisi – Rukiye
Hababam sınıfı merhaba (2004) – Ayşe Hanım
Dayı (2004) TV dizisi – Muazzez
Sultan Makamı (2003) TV dizisi – Dursun
Ana kuzusu (2000) TV dizisi
Kaygısızlar (1994/1995) TV dizisi – Sabriye Kaygısız
Şenlik var (1994)
Ana (1991) TV dizisi – Ana
Aile pansiyonu (1987)
Seyyar Kamil (1987) – Gülbahar
Ağa bacı (1986)
Aşık oldum (1985) – Inci
Uyanıklar Dünyası (1985)
Namuslu (1985)
Şendul Şaban (1985) – Ayşen
Gırgıriyede büyük seçim (1984) – Sevim
Şekerpare (1983) – Peyker
Çiçek Abbas (1982)
Doktor Civanim (1982)
Dolap beygiri (1982) – Hacer
Görgüsüzler (1982)
Hababam sınıfı güle güle (1981) – Melahat
Davaro (1981)
Gırgıriye (1981)
Gırgıriyede şenlik var (1981) – Sevim
Renkli dünya (1980)
Doktor (1979)
Şark Bülbülü (1979)
Seyahatname (1979) TV dizisi
Avanak Apti (1978)
Neşeli günler (1978) – Nilgün
Çöpçüler kralı (1977)
Gülen gözler (1977) – Fikret
Hababam sınıfı tatilde (1977)
İbo ile Gülşah (1977)
Şaban oğlu Şaban (1977)
Sarmaşdolaş (1977)
Aile şerefi (1976) – Ayşe
Güngörmüşler (1976)
Süt kardeşler (1976) – Emine
Tosun Paşa (1976) – Zekiye Tellioğlu
Delisin (1975) – Şaziment
Bitirimler sınıfı (1975) – Cevriye
Hanzo (1975) – Feride