Avni-Yalcin

Ülke

Türkiye

1549

kez görüntülendi

Avni Yalçın Kimdir?

Avni Yalçın ,Şehir Tiyatrosu’nun yanı sıra Dostlar Tiyatrosu başta olmak üzere pek çok tiyatroda sahne alan Avni Yalçın seyrek de olsa sinema ve televizyon filmlerinde de rol alıyor.

Oynadığı Bazı Tiyatro Oyunları

Uçurtmanın Kuyruğu
Memlketimden İnsan Manzaraları
Kral Oidipus

Filmografisi

Karayılan – 2007
Hatırla Sevgili – 2006
Seni Çok Özledim – 2005
Aşk Yolu – 2005
Ihlamurlar Altında – 2005
Kurşun Yarası – 2003
Karakolda Ayna Var – 2000
Komşu Komşu – 1997
Kurtuluş – 1996
Cadı Ağacı- 1994
Elif Ana – Ayşe Kız – 1987
Yoksul – 1986
Yılanların Öcü – 1985
Hababam Sınıfı Tatilde – 1977